Cine oferă cel mai bun antrenament cardio: banda de alergare sau bicicleta?

Când vine vorba de echipamente pentru exerciții cardiovasculare, banda de alergare și bicicleta staționară sunt, fără îndoială, cele mai populare și comune.

Omniprezente în sălile de sport comerciale, studiourile de fitness și spațiile de antrenament acasă deopotrivă. Atât banda de alergare, cât și bicicleta de exerciții oferă o modalitate excelentă de a vă antrena aerobic în interior. Acest lucru le face avantajoase atunci când preferați să nu faceți exerciții în aer liber.
În funcție de obiectivele tale, de nivelul de condiție fizica și de stilul de viață, unul dintre aceste echipamente ți se poate potrivi mai bine decât celalalt.
Acest articol prezintă tot ce trebuie să știți despre benzile de alergare și bicicletele de exerciții. Astfel încât să puteți decide ce echipament cardio să acordați prioritate în rutina dvs. de antrenamente.

Cuprins

Ce sunt benzile de alergare și bicicletele staționare?

Deși ambele sunt un tip de echipament cardio, mulți factori disting benzile de alergare și bicicletele de exerciții.

Ce este o banda de alergare?

O bandă de alergare este un echipament care vă permite să mergeți sau să alergați la interior. Face acest lucru prin introducerea unei curele scurte în partea de sus a dispozitivului, oferind o platformă mobilă. Puteți regla manual viteza.
Benzile de alergare au, în general, mânere pe ambele părți ale platformei. Unele tipuri vă permit să înclinați întreaga platformă pentru un antrenament mai provocator, care seamănă cu alergarea în sus.

banda de alergare

În timp ce majoritatea benzilor de alergare sunt motorizate, opțiunile nemotorizate devin populare. Versiunile nemotorizate au în mod obișnuit o suprafață de rulare ușor curbată și necesită să miști singur centura pentru a atinge viteza dorită.
Cercetările sugerează că obții un antrenament cardio mai greu alergând pe o bandă de alergare nemotorizată în comparație cu ținerea pasului cu aceeași viteză pe una motorizată.
Atât benzile de alergare motorizate, cât și cele nemotorizate vă permit să antrenați modelele de mers și alergare.

Ce este o bicicletă de exerciții?

Bicicletele de exerciții au un scaun și pedale care imită o activitate de ciclism. Puteți găsi diferite tipuri care vizează obiective specifice de antrenament.
De exemplu, bicicletele spin seamănă cu bicicletele de șosea standard. Acest lucru vă face mai ușor să vă transferați abilitățile de la antrenamentul în interior la ciclismul de pe sosea.
Bicicletele de exerciții înclinabile au un scaun mai confortabil și mai larg, cu pedalele poziționate mai înainte. Acest lucru pune mai puțină greutate pe pedale și mai mult pe scaun.
În plus, acest lucru reduce impactul exercițiului, făcându-l mai prietenos cu articulațiile. În dezavantaj, de asemenea, îngreunează atingerea intensităților mari și nu este la fel de transferabil la ciclism în aer liber.

Avantajele și dezavantajele benzilor de alergare

Numeroasele beneficii ale benzilor de alergare le-au făcut un plus obișnuit pentru orice spațiu de antrenament. Cu toate acestea, există și câteva limitări și dezavantaje de luat în considerare.

Pro banda alergare

 • Vă permite să mergeți și să alergați într-un mediu interior controlat
 • Viteza și înclinația reglabile oferă un control excelent al intensității
 • Permite urmărirea precisă a datelor
 • Permite configurarea unor experiențe digitale precum televizorul pentru a îmbunătăți antrenamentul
 • Util ca instrument de reabilitare pentru echilibru și alte abilități legate de mers

Avantajele benzilor de alergare

Benzile de alergare sunt o modalitate excelentă de a adăuga mersul pe jos sau alergarea la programul dvs. de intretinere fizica. Deoarece nu veți fi limitat de factori din aer liber, cum ar fi: temperaturi prea calde sau prea reci, ploaia sau lipsa căilor sau potecilor adecvate pentru alergare.

În plus, vă permit să vă setați viteza. Acest lucru vă poate obliga să mențineți un anumit ritm pentru a ține pasul, care poate funcționa ca un factor motivant în timpul antrenamentului.

Dacă banda de alergare are o funcție de înclinare, puteți adăuga o provocare substanțială antrenamentului dvs. Combinată, opțiunea de a controla atât viteza, cât și înclinația poate face progresia benzii de alergare mai ușoară decât alergarea.

banda de alergare

De exemplu, în timp ce poți folosi un cronometru pentru a-ți regla viteza atunci când alergi în aer liber, o bandă de alergare oferă date imediate și concrete despre antrenamentele tale. Acest lucru face ca urmărirea antrenamentului să fie mai convenabilă și vă poate ajuta să vă apreciați mai bine progresul.

Benzile de alergare nu au priveliștile și aerul proaspăt din aer liber pe care le oferă alergarea tradițională. Ele vă permit, insa, să configurați un televizor sau o altă experiență digitală pentru a vă îmbunătăți antrenamentul.

În plus, cercetările au descoperit că benzile de alergare măresc controlul posturei, cum ar fi echilibrul, la adulții în vârstă. Acest lucru le face o opțiune de reabilitare, precum și un instrument pentru exerciții aerobice.

Contra benzii de alergare

 • Modelele de mișcare sunt modificate în comparație cu alergarea pe suprafețe obișnuite
 • Riști să fii aruncat pe spate dacă nu folosești sistem de siguranță
 • Poate fi nevoie de mai multă energie pentru a rula cu aceeași viteză pe o bandă de alergare, în comparație cu alergarea pe teren normal
 • Nu vei experimenta timpul antrenamentului (cum o poti face în aer liber) și frumusețea naturii.

Dezavantaje ale benzilor de alergare

În ciuda numeroaselor beneficii, benzile de alergare au și câteva dezavantaje de luat în considerare.

Deși imită suprafețele statice, studiile au arătat că mecanica mersului mersului și alergării pe banda de alergare diferă de cele utilizate pe suprafețele standard ale solului.

Modelele de mișcare antrenate pe o bandă de alergare nu sunt atât de transferabile la alergarea în aer liber pe cât ați putea crede. Acest lucru merită luat în considerare în special pentru alergătorii competitivi care folosesc frecvent o bandă de alergare pentru antrenament.

În aceeași notă, o analiză recentă a constatat că, în timp ce biomecanica și modelele generale de mișcare ale benzii de alergare și ale alergării în aer liber sunt similare, mecanica lovirii cu piciorul poate diferi mai mult. Ca atare, dacă intenționați să concurați în alergare fără bandă de alergare, trebuie să alergați în mod obișnuit pe suprafețe obișnuite pentru a antrena modelele optime de alergare.

banda de alergare

Un alt dezavantaj de reținut este riscul de a cădea de pe capătul curelei dacă nu poți ține pasul. Din fericire, majoritatea benzilor de alergare au o siguranță care oprește mașina în cazul în care te apropii prea mult de capătul platformei.

Un ultim dezavantaj este că benzile de alergare sunt folosite în interior. Ca atare, pierzi experiența de alergare în aer liber de care se bucură mulți alergători.

Avantajele și dezavantajele bicicletelor de exerciții

Bicicletele staționare oferă multe beneficii atunci când sunt încorporate în rutina dvs. de fitness, deși există și dezavantaje de luat în considerare.

Pro bicicletei de exerciții

 • Imbunătățește semnificativ majoritatea parametrilor de fitness
 • Impact relativ scăzut și prietenos cu articulațiile
 • Poate îmbunătăți mersul și echilibrul
 • Nu ești limitat de preocupările de mediu, cum ar fi vremea
 • Ușor de măsurat, urmărit și reglat intensitatea

Avantajele bicicletelor stationare

Un număr mare de cercetări sprijină utilizarea bicicletelor staționare pentru a îmbunătăți starea de fitness.

De exemplu, un studiu din 2017 la femei tinere a constatat că 16 săptămâni de antrenament cu spin bike au îmbunătățit forța musculară, grăsimea corporală, tensiunea arterială în repaus și nivelul zahărului din sânge, printre alți parametri de sănătate și fitness.

În mod interesant, spin bike-ul staționar a îmbunătățit aceste valori mai mult decât mersul în aer liber pe biciclete normale.

O analiză din 2019 a constatat, în mod similar, că ciclismul în interior a îmbunătățit capacitatea aerobă, tensiunea arterială, profilurile de grăsime din sânge și compoziția corporală. Face acest lucru atunci când este utilizat atât singur, cât și în combinație cu alte exerciții și intervenții nutriționale.

Bicicletele staționare și ciclismul de interior oferă un mediu interior controlat, de încredere, care nu este afectat de condițiile exterioare. Acest lucru vă permite să faceți exerciții pe timp de noapte sau pe vreme rea.

În cele din urmă, ca și în cazul benzilor de alergare, setările pentru bicicletă staționară vă permit să reglați intensitatea și să vă urmăriți efortul.

Contra bicicletei de exerciții

 • Oferă îmbunătățiri mai puțin semnificative ale densității minerale osoase decât exercițiile cu greutăți
 • Nu construiește substanțial mușchi
 • Mai puțin atrăgătoare pentru persoanele cărora le plac exercițiile în aer liber

Dezavantaje ale bicicletelor de interior

Un mare dezavantaj al bicicletelor de exercițiu este că nu oferă beneficiile asociate exercițiilor cu greutăți.

De exemplu, exercițiile de purtare a greutății, cum ar fi genuflexiunile, bench press și picioarele, îmbunătățesc mai eficient densitatea minerală osoasă (DMO) decât ciclismul staționar.

Pierderea DMO este un simptom al osteoporozei, o afecțiune cronică care crește riscul de fracturi și leziuni osoase similare. Îți poate afecta drastic sănătatea, mai ales când ajungi la vârsta adultă .

Pe o notă similară, ciclismul în interior nu oferă suficient stimul pentru construirea musculară pe termen lung. Care necesită antrenament de intensitate mai mare cu greutăți sau instrumente similare.

Astfel, dacă obiectivul tău este să optimizezi DMO și să construiești mușchi, ar trebui să-ți suplimentezi ciclismul cu antrenament de rezistență și cu greutăți.

În cele din urmă, ca și în cazul benzilor de alergare, dacă vă place să faceți exerciții în natură, ciclismul staționar în interior s-ar putea să nu fie la fel de atrăgător ca ciclismul afară.

Variante de benzi de alergat si biciclete de interior

Banda de Alergat NordicTrack Commercial X22i

Produs conceput pentru fitness. Bandă de alergare ce se poate înclina de la -6 la +40 %. Simulați traseul! Diversificați antrenamentele prin schimbarea vitezei, intensității sau chiar înclinării (până la 40%). Ecran tactil HD de 22″.

banda de alergare
Banda de Alergare NordicTrack Commercial X22i

Avantaje Banda de Alergare NordicTrack Commercial X22i

Confort – Reflex ™ Deck Cushioning.
Antrenament cardiovascular – Toate grupele de mușchi.
Înclinare: -6%, 40%
Conectivitate – iFit inclus, iFit® Bluetooth Smart, ActivePulse™.
Polivalență – Mers şi alergare.

ECRAN RETROILUMINAT – 22” Full Color Touchscreen Display
MOTOR DURXTM COMERCIAL PLUS – 4.0 CHP.
OCUPĂ SPAȚIU PUȚIN – Nu.
AMORTIZARE FLEXTM Reflex ™ – Sistemul de amortizare vă protejează articulațiile împotriva șocurilor.
Frecvența cardiacă – Puteți măsura ritmul cardiac cu ajutorul unei centuri cardiace ( nu este inclusă).
CU O SINGURĂ ATINGERE – ÎNCLINARE 40% – Da.
Caracteristici – Lungimea benzii: 55 x 152 cm.
SPECIFICAȚII TEHNICE: 0 – 22 kph Digital QuickSpeed® Control, -6% – 40% Digital Quick Decline™/Incline ™ Control
Garanție – 2 ani

banda de alergare
Banda de Alergare NordicTrack Commercial X22i

Banda de alergare LifeSpan TR5500iT, 4 CP, 22 km/h, pliabila

Banda de alergare LifeSpan TR5500i este creata pentru a satisface standardele inalte ale alergatorilor fiind caracterizata prin putere, stabilitate si durabilitate. Vine echipata cu un motor de 4 CP continuu, un cadru pliabil deosebit de rezistent, o platforma de alergare construita special pentru antrenamente intense, de lunga durata si o consola ce are integrate functii avansate de monitorizare a antrenamentelor.

banda de alergare
Banda de alergare LifeSpan TR5500iT, 4 CP, 22 km/h, pliabila

Vizualizati toate statisticile de care aveti nevoie pentru a va atinge obiectivele de antrenament pe acest ecran tactil supradimensionat, de 10”, color. Un pas urias fata de TR4000i, banda de alergare TR5500i va permite sa vedeti de doua ori mai mult cu cel mai mare ecran de pana acum. Si, la fel ca toate consolele LifeSpan, interfata este intuitiva si usor de utilizat, economisind timp pentru ceea ce conteaza. Pur si simplu setati consola si incepeti antrenamentul. Este atat de usor. In plus, consola include si butoane fizice, astfel incat sa puteti face cu usurinta ajustari ale vitezei si ale nivelului de inclinare pe parcursul antrenamentului, fara a fi nevoie sa incetiniti.

banda de alergare
Banda de alergare LifeSpan TR5500iT, 4 CP, 22 km/h, pliabila

Cu peste 50 de programe de antrenament, inclusiv curse, teste de fitness si programe de antrenament, impreuna cu mai multe optiuni de vizualizare a tabloului de bord, aceasta banda de alergat este conceputa pentru a va mentine motivati alergare dupa alergare. Daca nu gasiti antrenamentul dorit, puteti sa-l creati si sa-l salvati.

Dimensiunile generoase ale benzii de alergat, de calitate comerciala, au o suprafata de alergare extra-larga de 152 x 56 cm, ce o face perfecta pentru toate stilurile de antrenament si alergatori de orice inaltime. Sub punte se afla 8 amortizoare de compresie si o punte groasa, perfecta pentru simularea reala a alergatului pe pista, oferind in acelasi timp confort pentru genunchi, spate si articulatii. In plus, cadrul izolat in mod independent, elimina vibratiile consolei in timpul alergarii.

Banda de alergat comerciala, DL800, MS Fitness

Banda de alergat profesionala DL800 vine cu un concept de design nou, care este in conformitate cu filozofia designului de moda si este adoptat pentru a aduce benzii linii curate, drepte si elegante. Stabilitatea, puterea, capacitatea de absorbtie a socurilor si usurinta in utilizare sunt doar cateva caracteristici care ofera o experienta incredibila persoanelor care alearga pe aceasta banda. Senzorul de monitorizare a ritmului cardiac este pozitionat in interiorul manerului, astfel incat ii creste precizia si il face potrivit pentru utilizatori. Consola LED si butoanele sunt proiectate astfel incat sa fie usor de folosit, atat de utilizatorii casnici cat si de catre cei experimentati.

banda de alergare
Banda alergat comerciala, DL800, MS Fitness

 • Banda de alergat profesionala cu design modern
 • Ecran de afisare LED de 21,5 inchi, afisaj cu mai multe ferestre
 • Margini laterale realizate din PVC intarit
 • Tensiune: 220V~240V
 • Motor: 3 CP continua, 4CP la varf
 • Roti de transport cu deschidere mare ce imbunatateste stabilitatea benzii
 • Consola afiseaza informatii precum: distanta, calorii, timp, puls, viteza
 • Programe presetate: mod numaratoare inversa distanta, mod numaratoare inversa calorii, mod numarare inversa timp
 • Program fix: P1, P2, P3, P4, P5, 01, 02 („01” și „02” sunt programe definite de utilizator)
 • Monitorizare ritm cardiac: senzor de puls pe manere
 • Interval de viteza: 1-20 km/h
 • Interval de inclinare: 0-20%
 • Greutatea maxima a utilizatorului: 150 kg
 • Dimensiuni (LxWxH): 2200 x 910 x 1615 mm
 • Suprafata de alergare: 1530×580 mm
 • Greutate: 187 kg, 263 cu ambalaje
 • Producator: MS Fitness

banda de alergare
Banda alergare comerciala, DL800, MS Fitness

Banda de alergat LifeSpan TR4000iT, 3.5 CP, 20 km/h, pliabila

Banda de alergare LifeSpan Fitness TR4000iT are un ecran tactil inteligent color cu Bluetooth, la care puteți seta peste 50 de programe de antrenament! Puteți alege dintre programe de scădere în greutate, programe de viață sănătoasă, programe de monitorizare a ritmului cardiac, programe de curse și teste de fitness.

Banda de alergat LifeSpan TR4000iT are peste cincizeci de programe de antrenament

Cu LifeSpan TR4000iT, puteti uita de antrenamentele plictisitoare și monotone. Banda de alergat este echipată cu peste cincizeci de programe de antrenament care nu va vor plictisi niciodata. Aveti douăzeci de programe de antrenament preinstalate, programe de slabire, programe de viață sănătoasă, programe de antrenament sportiv, un program de cursă de cinci sau zece kilometri, Rockport Fitness Test și Navy Fitness Test. Cu această bandă de alergare de ultimă generație puteți face totul. Banda de alergat are difuzoare Bluetooth, astfel încât muzica dvs. preferată să sune și mai bine și să fie compatibilă cu tableta sau telefonul. Puteți viziona și filme sau seriale în timpul antrenamentului, așezand tableta în suportul special creat.

Ecran tactil color de 7 inch

Pe ecranul tactil de 7 inci și cu cele trei tablouri de bord diferite, puteți urmări în mod optim performantele antrenamentului. Tablourile de bord afișează grafic datele de antrenament în vizualizarea grafică, vizualizarea contorului și vizualizarea pistei, alegerea este a ta. Consola este ușor de utilizat și are butoane la îndemână cu ajutorul cărora puteți seta cu ușurință viteza și inclinatia.

banda de alergare
Banda de alergat LifeSpan TR4000iT, 3.5 CP, 20 km/h, pliabila

Banda de alergat pentru antrenament cardio intensiv și pe termen lung

Viteza mare și timpul nu reprezintă nicio problemă pentru banda de alergare LifeSpan TR4000iT. Banda de alergat este echipată cu un motor puternic cu o putere continuă de 3,5 CP. Așadar, puteți fi siguri că banda de alergare vă poate gestiona cu ușurință antrenamentul, oricât de intens ar fi. Viteza urcă până la 20 km / h și panta de la -2 la + 13%. Prin urmare, TR4000iT este o provocare chiar si pentru sportivii experimentati.

Suprafață de alergare mare, potrivită și pentru sportivii înalți

Banda de alergat are o suprafață de alergare foarte mare de 152 x 56 cm. Aceasta înseamnă că aveți mult spațiu și puteți face pași mari. Deci, chiar și la o viteză maximă nu aveți niciun risc să pășiți lângă pista de alergare. O suprafață mare și largă de alergare oferă, de asemenea, un plus de confort sportivilor mai inalti. De asemenea, cele 8 puncte de amortizare a socurilor va protejeaza genunchii si articulatiile.

banda de alergare
Banda de alergat LifeSpan TR4000iT, 3.5 CP, 20 km/h, pliabila

Ventilator încorporat și suport pentru sticla de apa

Dacă te antrenezi intensiv mult timp, te vei încălzi repede. Din fericire, LifeSpan TR4000iT are un ventilator încorporat pe care îl puteți porni oricând. Aerul rece este răcoritor și vă asigură confort suficient de repede incat sa nu trebuiasca sa va opriti. De asemenea, este important să beți suficienta apa în timpul exercițiilor fizice. Datorită suportului pentru sticla, puteți bea oricând pe parcursul antrenamentului si veti rămâne hidratat.

Banda de alergat cu un sistem de pliere și roți de transport

Datorită dimensiunilor sale mari, o bandă de alergat poate deveni rapid un obstacol. Dar acest lucru nu se aplică benzii TR4000iT. Puteți plia această bandă de alergat astfel încât să ocupe putin spatiu. De asemenea, o puteți muta și depozita rapid.

Bicicleta orizontala profesionala, M-7808R, MS Fitness

Bicicleta orizontala M-7808R este o bicicleta de exercitii care are un scaun ergonomic reglabil pentru a maximiza confortul si pentru a obtine un antrenament mai bun. Bicicleta are, de asemenea, un ecran LCD mare care afiseaza statisticile antrenamentului, inclusiv rezistenta, viteza, timpul si ritmul cardiac. Constructia este solida, din otel si alte materiale de calitate, ce o fac potrivita pentru sali de fitness sau antrenament acasa.

Bicicleta orizontala profesionala, M-7808R, MS Fitness

Bicicleta orizontala solida, potrivita pentru sali de fitness sau antrenament acasa. Dimensiunea produsului: 1765mm×730mm×1470mm. Greutate: 86 kg, cu tot cu ambalaje: 127 kg. Culoare: Negru cu argintiu
Sistem de rezistenta electromagnetica. 10 programe de antrenament. Compozitie: cadru din otel, pedale din ABS rezistent
Display LCD ce afiseaza informatii despre antrenament precum timp, distanta, calorii, putere, ritm cardiac, grad de rezistenta, functii presetate (viteza, start, stop si oprire de urgenta). Sezut reglabil pe mai multe niveluri. Include roti pentru transport. Senzori de puls pe manere. Suport pentru sticla de apa. Producator: MS Fitness

Bicicleta orizontala profesionala, M-7808R, MS Fitness

Bicicleta eliptica ECE5-22 ENCORE

Bicicleta eliptica ECE5-22 ENCORE

Bicicleta eliptica ECE5 permite mentinerea calcaielor jos, intr-o pozitie confortabila, eficace si corecta din punct de vedere ergonomic.
Niveluri de antrenament: 20. Distanta intre pedale: 7.5 cm.. Lungimea pasului: 50.8 cm
Sistemul de amortizare absoarbe socurile oferind confort pe toata durata antrenamentului.
Consola LED unde sunt afisate informatii utile pe parcursul antrenamentului: viteza, timp, calorii, distanta, RPM, nivel de antrenament, puls.
8 programe de antrenament presetate, 4 programe de control al ritmului cardiac si un program personalizabil.
Manere ergonomice (fixe si mobile) cu mai multe pozitii de prindere pentru a oferi utilizatorului experiente de antrenament diferite.
Suport pentru sticla de apa.. Dimensiune produs: 176.5 x 82 x 180 cm. Greutate produs: 126.4 kg.
Greutate maxima utilizator: 150 kg.. Producator: Impulse Fitness.

Bicicleta eliptica ECE5-22 ENCORE

Bicicleta eliptica profesionala PE350 Impulse Fitness

Bicicleta eliptica profesionala PE350 are un design simplu si modern, ce permite efectuarea unui antrenament mai dinamic, datorita manerelor cu doua pozitii diferite. La fel si pedalele, au o capacitate mare de deschidere si ofera o absorbtie a impactului, potrivindu-se oricarei persoane.
Bicicleta include sistemul de telemetrie a frecventei cardiace, ce ajuta utilizatorii sa monitorizeze intensitatea antrenamentului.
Include afisaj LED grafic ce arata: viteza si timpul, caloriile, calorii / ora, RPM, distanta, profil curs, ritm cardiac, urmarirea ritmului cardiac, pista motivationala de 1/4 mile sau 400 metri, ture terminate etc.;

Bicicleta eliptica profesionala PE350 Impulse Fitness

Bicicleta eliptica profesionala cu afisaj LED grafic si 20 de nivele de antrenament. Nivele de antrenament: 20
Distanta intre pedale: 11.5 cm.. Consola LED unde sunt afisate informatii utile pe parcursul antrenamentului
Manere ergonomice (fixe si mobile).. Dimensiune produs: 211 x 65 x 164 cm.. Greutate produs: 124 kg.
Greutate maxima utilizator: 160 kg.. Producator: Impulse Fitness.

Bicicleta verticala profesionala, M-7808U, MS Fitness

Constructia si aspectul elegant al bicicletei verticale M-7808U evidentiaza ingineria superioara care a stat la baza dezvoltarii acestui echipament de fitness, necesar in orice sala. Reglarea intensitatii antrenamentului se face simplu si rapid, printr-un sistem avansat de control magnetic. Otelul de inalta calitate si tehnicile avansate de productie fac din aceasta bicicleta verticala alegerea perfecta pentru orice centru de fitness sau sala de sport de acasa.

Bicicleta verticala profesionala, M-7808U, MS Fitness

Bicicleta verticala profesionala cu rezestenta electromagnetica pentru sali de fitness si cluburi sportive
Dimensiunea produsului: 1215mm×750mm×1575mm
Greutate: 63 kg, cu tot cu ambalaje: 84 kg, Culoare: Negru cu argintiu, Programe de antrenament: 10
Compozitie: cadru din otel, pedale din ABS rezistent
Display LCD ce afiseaza informatii despre antrenament precum timp, distanta, calorii, putere, ritm cardiac, grad de rezistenta, functii presetate (viteza, start, stop si oprire de urgenta). Sezut reglabil pe mai multe niveluri
Include roti pentru transport, Senzori de puls pe manere, Suport pentru sticla de apa, Producator: MS Fitness

In concluzie

Benzile de alergare oferă multe beneficii de fitness și confort. Cu toate acestea, ele nu imită perfect tiparele de mișcare ale alergării standard, așa că luați în considerare să vă combinați rutina de exerciții cu alergările în aer liber.

Bicicletele staționare oferă multe beneficii de fitness, deși sunt mai puțin eficiente în construirea oaselor și mușchilor puternici, în comparație cu exercițiile cu greutăți.

Ce opțiune să alegi depinde de obiectivele tale. Cu toate acestea, diferențele sunt neglijabile în majoritatea circumstanțelor. În cele din urmă, principalul determinant ar trebui să fie preferințele personale și plăcerea.

Amintiți-vă că niciodată nu este prea târziu pentru a începe când vine vorba de exerciții fizice.

Alte Recomandari:

A fost de ajutor articolul?
DaNu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *