Biciclete electrice – 8 Beneficii

Trăim în viitor! În toate aspectele, tehnologia ne-a îmbunătățit viețile. Fie că este vorba de medicamente inovatoare, energie regenerabilă sau idei noi care să ne mențină activi. Si toate aceste ca să trăim mai mult timp…
La acest capitol, al schimbărilor, amintim si bicicletele electrice.

Poate că ați văzut deja una dintre acestea trecând prin străzile voastre. Sau, de ce nu, in anumite zone, prezenta lor a devenit ceva obisnuit.

Supranumită „E-bike”, aceasta ar putea realiza cel mai mare pas către transportului ecologic. „Mersul pe doua roti este deja verde”, poți spune, dar este mai mult decât atât. Gândiți-vă la ele în locul scuterelor mici pe benzină, mai degrabă decât la biciclete normale. Bicicletele electrice folosesc baterii reîncărcabile care pot călători cu 25 până la 45 km/h. Mult mai repede decât ar merge majoritatea oamenilor. Ajungând la destinație mai repede și într-o formă mai bună. Pe scurt, acestea oferă un transport cu costuri reduse, eficient din punct de vedere energetic și fără emisii. Care are, de asemenea, beneficii fizice și pentru sănătate.

Dar de ce este aceasta o idee atât de bună? Iată 8 beneficii care îți vor înlătura toate îndoielile și te vor face să te gândești la achiziționarea unei biciclete electrice… pregătește-te pentru cea mai bună plimbare din viața ta!

Cuprins

Bicicletele electrice sunt viitorul transporturilor

Cu toții am văzut în filme SF. Vehicule elegante și sexy, niciunul care sa arată invechit, voluminos sau sau care are jeturi de fum ce ies prin spate. Bicicleta electrică este pe cale de a fi acolo sus, alături de omologii săi inteligenti. Având în vedere că această invenție se va îmbunătăți continuu, în timp, ceea ce avem acum ar putea fi prototipul acestui transport promițător.

Multe țări din Asia de Sud-Est au preluat conducerea în utilizarea bicicletelor electrice ca mod de transport durabil. Si, odată cu creșterea continuă a poluării aerului urban, există un viitor mare pentru bicicletele electrice.

Bicicletele electrice sunt prietenoase cu natura

Schimbările climatice și încălzirea globală sunt probleme serioase și cu toții trebuie să ne jucăm rolul. S-ar putea să ne confruntăm cu ultima noastră rezistență pentru a ne salva pământul pe moarte. Si cu toții putem contribui la aceasta. Bicicletele electrice emit mai puțină poluare pe kilometru decât motocicletele și mașinile. Puteți ajuta folosind o bicicletă electrică în loc de o mașină pe benzină sau diesel. Bicicletele electrice folosesc energie cu o rată medie de 100 până la 150 de wați, comparativ cu aproximativ 15.000 de wați pentru o mașină. Ca rezultat, acest lucru poate ajuta la îmbunătățirea calității aerului.

Îmbunătățiți conditia fizica

Potrivit unui studiu al oamenilor de știință, mersul pe o bicicletă electrică este la fel de bun ca și bicicletele obișnuite pentru a îmbunătăți starea de sănătate. Deși mersul pe doua roti cu o bicicletă electrică este asistat de pedală, este totuși un exercițiu până la urmă. Si, prin urmare, bun pentru sănătatea ta, atât mentală, cât și fizică. Dacă vă place mai mult fitness-ul, există unele biciclete potrivite pentru exerciții fizice. Încercați să le studiați și să le comparați înainte de a cumpăra.

Bicicletele electrice sunt rapide și flexibile

Tehnologia vă oferă puterea suplimentară de care aveți nevoie pentru a parcurge kilometri de distanță cu puțin efort. De asemenea, puteți profita de banda de biciclete multifuncțională și de potecile fără trafic. Este ideal dacă locuiți într-un oraș pentru ca veti reduce timpul de navetă. Acestea devin din ce în ce mai populare în orașe, pe măsură ce guvernele și consiliile locale îndeamnă oamenii să renunțe la mașină. Deoarece sunt rapide, este foarte recomandat să purtați o cască si un echipament de protecție pentru bicicletă .

Bicicletele au fost dezvoltate de-a lungul anilor și acum arată aproape ca un cadru aproape normal de bicicletă. Doar „zumzetul” subtil le dezvăluie. Profită de forma flexibilă și durabilitatea unei biciclete electrice!

Reduceți cheltuielile

Dacă utilizați bicicleta electrică în loc de autovehicul, veți economisi bani pe termen lung. Benzina și motorina sunt costisitoare în majoritatea țărilor. Si creșterea repetata a prețurilor din ultima perioada se poate prelingi. Acest lucru a afecta cu siguranță bugetul dvs. Economisiți nu numai bani, ci și timp. Cu bicicletele electrice, puteți avea baterii la prețuri accesibile care, după o încărcare completă, va pot asigura o autonomie foarte mare, în funcție de nivelul de asistență pe care îl utilizați.

O mare varietate de modele

Cu tehnologia actuala, in plina dezvoltare, totul este aproape posibil. Si, pe măsură ce gradul de comercializare al bicicletelor crește, companiile produc o varietate de modele care se pot adapta nevoilor preferintelor dumneavoastră. Dacă nu există modelull perfect în acest moment, poți fi sigur că va fi în curând.

Este doarte ușor să cumparati o bicicleta electrica

În legile majoritatii țărilor, bicicletele electrice sunt încă considerate biciclete normal. Așa că dacă nu vă place procesul de înregistrare sau obținerea plăcuțelor de înmatriculare sau asigurarea unei mașini, obținerea unei biciclete electrice poate fi o alegere bună.

Ciclism asistat

Bicicletele electrice au ceea ce ei numesc „asistență la pedală” alimentată cu baterie. Din punct de vedere tehnic, aceasta este o mașină integrată în bicicletă pentru a da un impuls pedalării. Acest lucru poate reduce stresul și impactul asupra genunchilor și coapselor. Spune-ți adio plimbărilor în care apare transpirația!

Există biciclete electrice care au o tehnologie de stimulare specifică care vă poate ajuta să cuceriți dealurile și pantele. Astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la orice teren dificil. Oamenii de toate vârstele și pot plimba fără probleme și pentru mult mai mult timp cu o bicicletă electrică. Plimbările mai lungi înseamnă mai multe peisaje și mai multe posibilități de oprire pentru a lua masa!

Optiuni de biciclete electrice

Și dacă doriți să verificați cea mai accesibilă bicicletă electrică cu pedală asistată pentru a obține câteva beneficii uimitoare, vă recomandăm să vedeți articolele de mai jos:

Bicicletă MTB E- ST 520 27,5″ Negru Damă

Produs conceput pentru trasee MTB la munte. Motor central cu cuplu (70 Nm).

Avantaje biciclete electrice MTB E- ST 520 27,5″ Negru Damă

Putere – Motor cu un cuplu de 70Nm – 250W.
Autonomie – Autonomie de 2h30 în medie (putere de 420 Wh).
Adaptare la conformație – Confort: șa, furcă reglabilă, postură ridicată, frâne apropiate.
Pedalare fluidă – Motor central integrat. Ideal pentru MTB.
Confortul în timpul pilotajului – Avantaje: postură ridicată, suspensie 120 mm, şa hamac ERGOFIT.
Controlul traiectoriei – Controlați traiectoria: frâne hidraulice, cauciucuri și ghidon lat.

MTB-ul electric este un sport?
Pentru a avansa, trebuie să pedalați! Asistența electrică completează pedalarea pentru a vă ajuta să depășiți obstacolele.
Vă bucurați mai mult timp de plimbările cu MTB-ul!Motorul opreşte asistenţa electrică când încetaţi să mai pedalaţi.
Modul pieton compensează greutatea MTB-ului, când doriţi să vă deplasați pe lângă bicicletă.
MTB electric, special conceput pentru femei
Șaua „women confort sport ” a bicicletei E-ST 520 este ergonomică: design sportiv, evită frecarea și iritațiile pentru deplasări MTB de peste 3h.
Pipă de 60mm, mai scurtă, adaptată conformației feminine. Acest lucru vă împiedică să aveți o poziție prea aplecată și să vă doară spatele/ceafa. Poziția poate fi înălțată, grație unui adaptor sub pipă.
Furca este reglabilă în funcție de greutate.
Ghidonul este mai îngust: 680mm.

Biciclete electrice MTB E- ST 520 27,5″ Negru Damă

Cadru confortabil și rezistent. Cadrul bicicletei MTB ROCKRIDER E-ST 520 a fost conceput din aluminiu 6061, cu tuburi hidroformate. De ce? Pentru rezistență și pentru a putea integra bateria în cadru. Piesele din aluminiu forjat asigură compatibilitatea cu cauciucuri de 2.4 și roți de 27”5, rămânând ușor de manevrat. Geometria cadrului asigură deplasări confortabile.
Motor cuplu de 70Nm. Motorul central BROSE T din aluminiu a fost conceput special pentru practicarea de MTB la munte:- un cuplu de 70 Nm, pentru a depăși toate obstacolele.

 • o protecție metalică, pentru rezistență optimă
 • un angrenaj cu coroană și un motor ultra silențios
 • rulmenți etanși, pentru a rezista condițiilor climatice.
  Ce tip de baterie?
  Bateria este echipată cu celule LG sau SAMSUNG, LGC-MG1 sau SDI, recunoscute pentru nivelul lor crescut de fiabilitate și securitate. Furnizorul nostru de baterii garantează o exploatare minieră responsabilă și durabilă.
  Ecran simplu și ergonomic
  Ecran LCD discret. Fiind plasat în partea stângă, alături de mâner, nu este nevoie să luați mâna de pe ghidon pentru a alege între cele 3 tipuri de asistență: (dezactivat) economic, standard și boost.Pe ecran sunt afișate toate informațiile de care aveți nevoie: Cronometru, Viteză (instantanee, medie, maximă), Distanța parcursă/totală, Nivelul bateriei, Autonomie rămasă, exprimată în km, Mod de asistență, Resetare.

Bbiciclete electrice MTB E- ST 520 27,5″ Negru Damă

Bicicletă de oraș electrică cadru jos 920 E Alb

Produs conceput pentru ciclism în oraș. Vă dinamizați traseele: când vântul bate din față, când sunteți în întârziere sau când transportați bagaje, motorul cu senzor de putere se adaptează efortului.

Avantaje biciclete electrice de oraș cadru jos 920 E Alb

Confortul în timpul pilotajului – Bicicletă confortabilă:poziție ergonomică,cauciucuri late și furcă cu suspensie.
Utilizare ușoară – Bicicletă cu asistență electrică: motor central, cuplu 70 Nm, 7 viteze.
Siguranța bicicletei – Circulați în siguranță: lumină LED, frâne pe disc în față și V-brake în spate.
Garanție pe viață – Garanție pe viață: cadru, pipă și ghidon.

Moto/baterie: informații tehnice. Motor central 250 waţi (în conformitate cu norma europeană). Cuplu motor: 70 Nm.Baterie 36 volți/11,6 Ah (capacitate 418Wh), 2,6 kg, garanție 2 ani (350-500 cicluri încărcare 100%) cu elemenți Samsung foarte stabili.Bicicleta este comandată de la panoul de comandă LED cu 3 moduri + 1 mod „walk”, pentru a merge pe lângă bicicletă. Autonomia este cuprinsă între 50-90 km: variază în funcție de greutate, utilizare, denivelări, temperatură exterioară, mod de asistență.
Cum funcționează o bicicletă cu asistență electrică?. Grație motorului de la nivelul pedalelor și senzorului de putere, bicicleta Elops 920 E se adaptează: cu cât pedalați mai mult, cu atât mai mult motorul vă va ajuta. Vă simțiți ca pe o bicicletă clasică!Bateria este prevăzută cu un indicator luminos al încărcării și cu un anti-furt. Aceasta se poate detașa, pentru a o încărca sau se poate transporta în rucsac când vă lăsați bicicleta afară.
Un cadru jos. Urcați mai ușor pe bicicletă! Pentru trasee mai confortabile, echipa noastră vă propune o bicicletă de oraș cu un cadru jos, din aluminiu.De ce din aluminiu? În afară de faptul că acesta este mai ușor decât oțelul, aluminiul asigură mai multă rigiditate cadrului: transmisia puterii motorului se face mai eficient, pentru mai mult randament. Mărimea M este potrivită pentru cicliști cu înălțimea între 1,55 -1,75m și mărimea L pentru cicliști cu înălțimea între 1,75 -1,95m.

Biciclete electrice de oraș cadru jos 920 E Alb

Accesorii. Pentru a vă face deplasările și mai plăcute prin oraș, ne-am gândit la câteva detalii:
-pe portbagaj puteți monta inclusiv un scaun pentru copii (greutate maximă 27 kg). Portbagajul este compatibil și cu gențile cu sistem de fixare auto-blocant. Bicicleta are o sonerie pre-montată.
-cric din aluminiu pe roata din spate, special conceput pentru a putea susține greutatea unei biciclete electrice.
-apărătoare de noroi, pentru a nu vă păta hainele.
-încărcătorul bicicletei este inclus.
Sistem lumină. Nu mai este nevoie să pedalați pentru a lumina: bateria furnizează energie. Lumină LED 20 lux integrată în cadru, pentru a vedea la 45 m și a fi văzut din spate, de la 150 m.Sistemul de lumini poate fi controlat de pe ghidon, de pe ecran. Pentru a fi vizibil în fața celorlalți participanți la trafic, luminile se aprind de la prima pedală.
Cum întrețin bicicleta electrică? În mod normal, presiunea cauciucurilor scade în timp: o cameră de bicicletă este ușor poroasă. A se verifica în mod frecvent presiunea cauciucurilor. Cauciucurile dezumflate reduc autonomia bateriei, măresc efortul la pedalare și favorizează spargerea. Pentru orice intervenție (curățare, mentenanță electrică sau mecanică) se recomandă înlăturarea bateriei fără a avea acces la curent.
Cuvântul echipei: Bicicleta electrică vă permite să vă deplasați în oraș fără efort, fără a ajunge în întârziere și să transportați cu voi ce aveți nevoie. Această bicicletă permite deplasarea zilnică în oraș. Vă lăsați mașina în garaj și plecați cu bicicleta.
Greutate utilizator. Bicicleta electrică este validată în funcție de norma EN 15194, pentru un utilizator cu o greutate maximă de 125 kg (utilizator și echipament: geantă, suport copii, coș).

Biciclete electrice de oraș cadru jos 920 E Alb

Bicicletă de oraș electrică cadru înalt 920 E Kaki

Produs conceput pentru ciclism în oraș. Motor central silențios și confortabil, pentru a ajunge eficient la destinație, în orice condiții.

Avantaje biciclete electrice de oraș cadru înalt 920 E Kaki

Autonomie – Baterie Lithium-Ion 36V, autonomie de până la 90 km.
Putere – Motor central german BROSE 70 Nm.
Confortul în timpul pilotajului – Furcă cu suspensie, ghidon olandez și șa lată.
Utilizare ușoară – 1 foaie, butuc viteze integrat Shimano Nexus 7 viteze.
Siguranța bicicletei – Lumină LED integrată în cadru, în față și pe apărătoarea de noroi din spate.
Forţă de frânare – Frânare pe disc, cu cablu, pentru o frânare eficientă în orice condiții.
Compatibilitate – Compatibilă cu coș, scaun copil pentru portbagaj.

Motor. Motor central Brose 36 volt Drive T Alu, 250 Watt. Asigură o funcționare mai silențioasă. Cuplu motor max. 70 Nm. Această valoare permite evaluarea ușurinței cu care bicicleta va trece mai ușor de anumite obstacole (de exemplu, o urcare). Motorul este cuplat la un senzor de cuplu pentru a ajusta asistența electrică, pe baza mișcării pedalelor și presiunii exercitate pe pedale, precum o pedală de accelerație la mașină.
Control asistență: O consolă de control LED LCD este accesibilă pe ghidon, pentru a alege între cele 3 niveluri de asistență:Mod Off – Dezactivat (bateria nu este utilizată). Mod 1 – Economic:asistență până la 80%; Mod 2 – Normal: asistență până la 160%; Mod 3 – Sport: asistență până la 320%; Mod „Walk”: permite însoțirea în timp ce vă deplasați pe lângă bicicletă (asistență până la 6 km/h).
Alte funcționalități ale ecranului: Autonomie rămasă în procentajAfișare: Viteză, Distanța totală (ODO), Distanța zilnică (TRIP: resetabilă prin apăsarea butonului „-„, Distanța poate fi parcursă cu autonomia rămasă, în funcție de modul utilizat (TRIP TO GO”).De asemenea, puteți comanda aprinderea luminilor, care va activa și luminarea ecranului. Port USB integrat sub ecran, pentru încărcarea bateriei sau a telefonului.

Biciclete electrice de oraș cadru înalt 920 E Kaki

Baterie. Celule lithium-ion LG/Samsung cu fiabilitate mare, 36V 11,6Ah, de o capacitate de 417Wh.Baterie securizată cu cheie (două chei incluse cu bicicleta). Bateria este detașabilă, pentru a facilita încărcarea (la birou, de exemplu). N.B.: bateria trebuie să fie încuiată în timpul utilizării bicicletei, pentru a o menține în cutie și a evita deconectările intempestive.Greutate: 2,64 kg.
Autonomie: Autonomia bateriei are o capacitate de 417Wh, ceea ce permite deplasarea pe o distanță minimă de 50 km (mod 3 – HIGH) și până la 90 km maximum (mod 1 – LOW).
Autonomiile sunt orientative, pentru o persoană cu o greutate de 70 km și un traseu relativ plat.
Important: Autonomia poate varia în funcție de greutatea transportată (greutate corporală + greutatea obiectelor transportate), denivelări sau condiții meteo (frigul reduce autonomia bateriei).

Biciclete electrice de oraș cadru înalt 920 E Kaki

Bicicletă de oraș electrică cadru înalt ELOPS 920 E

Produs conceput pentru deplasări în oraș. Această bicicletă electrică este confortabilă și bine echilibrată, datorită motorului central silențios și puternic, ce permite urcarea pe străzi cu pantă moderată.

Avantaje Bicicletă de oraș electrică cadru înalt ELOPS 920 E

Autonomie – Baterie Lithium-Ion 36V 11,6Ah (capacitate 417Wh), autonomie 50km min.-90km max.
Putere – Motor central Shimano 50Nm.
Conectivitate – Puteți să vă conectați la smartphone, datorită aplicației Decathlon Mobility.
Confortul în timpul pilotajului – Furcă cu suspensie, ghidon olandez și șa lată.
Utilizare ușoară – Shimano Nexus 7, pentru a schimba viteza (prin manetă rotativă).
Siguranța bicicletei – Lumină LED integrată în cadru, în față și pe apărătoarea de noroi din spate.
Forţă de frânare – Frâne pe discuri hidraulice TEKTRO, pentru o frânare eficientă.
Compatibilitate – Compatibilă cu coș, scaun copii pentru portbagaj.

Cum funcționează o bicicletă cu asistență electrică?

Pentru a profita de asistența electrică, este necesar să pedalați. Motorul aprins vă însoțește cu o viteză maximă de 25 km/h și se oprește imediat ce vă opriți din pedalat. Dacă nu doriți să folosiți funcția de asistență, aceasta poate fi întreruptă și puteți pedala ca pe o bicicletă clasică. Această bicicletă a fost testată și în deplasări pe timp de ploaie.

Biciclete electrice
Biciclete electrice de oraș cadru înalt ELOPS 920 E

Posibilitatea de conectare 2G/Wifi/Bluetooth. Această bicicletă electrică este echipată cu un monobloc intern ce permite conectarea bicicletei la smartphone. Această tehnologie a fost dezvoltată de către partenerul nostru industrial AXA Security cu sediul în Țările de Jos și specializat în siguranța pe biciclete (sisteme de iluminare și antifurt) de peste 100 de ani.
Care sunt beneficiile unei biciclete „conectate”? O bicicletă „conectată” este o bicicletă cu super puteri!Acest tip de bicicletă vă ajută să beneficiați de o serie de funcții și servicii pe care o bicicletă clasică nu le poate asigura. De exemplu, puteți fi avertizat când cineva vă atinge bicicleta sau când este deplasată de pe loc.. În plus, alte funcții utile cicliștilor sunt incluse și noi funcții vor fi dezvoltate în viitor.
Soluție împotriva furtului. Puteți apela la o asigurare, pentru a beneficia de o protecție completă (accident, degradare a bicicletei, furt, etc.)

Biciclete electrice
Bicicletă de oraș electrică cadru înalt ELOPS 920 E

Bicicletă electrică MTB E-ST 500 27,5″ Albastru Damă

Produs conceput pentru trasee MTB la munte. Pedalare naturală! Grație senzorului de cuplu integrat, asistența electrică asigură o gestionare a efortului.

Avantaje biciclete electrice MTB E-ST 500 27,5″ Albastru Damă

Putere – Vă puteți aventura pe orice pantă, datorită puterii de 42 Nm – 250W.
Adaptare la conformație – Confort: șa, furcă reglabilă, postură ridicată, frâne apropiate.
Autonomie – Autonomie de 2h30 în medie (putere de 420 Wh).
Pedalare fluidă – Pedalare ușoară. Esențială pentru MTB
Controlul traiectoriei – Cauciucuri de 2.4″, ghidon lat, furcă hidraulică.

MTB-ul electric este un sport?
Pentru a avansa, trebuie să pedalați!
Asistenţa electrică completează pedalarea cu +150%, pentru a vă ajuta să depăşiţi obstacolele şi să profitaţi de deplasare. Motorul opreşte asistenţa electrică când încetaţi să mai pedalaţi.
Modul pieton compensează greutatea MTB-ului, când doriţi să puneţi picioarele pe pământ.

MTB electric, special conceput pentru femei
Șaua „women confort sport ” a bicicletei E.ST 500 este ergonomică: evită frecarea.
Pipă de 60mm, mai scurtă, adaptată conformației feminine. Acest lucru vă împiedică să aveți o poziție prea aplecată și să vă doară spatele/ceafa. Poziția poate fi înălțată, grație unui adaptor sub pipă.
Furca este reglabilă în funcție de greutate.
Ghidonul este mai îngust: 620mm.

Biciclete electrice
Bicicletă electrică MTB E-ST 500 27,5″ Albastru Damă

O baterie cu celule LG
Bateria este echipată cu celule LG, LGC-MG1, recunoscute pentru nivelul lor crescut de fiabilitate și securitate.
Blocare ușoară
Echipa MTB ROCKRIDER a conceput această baterie, care se blochează cu o simplă manetă. Simplu ca o joacă de copii!
Sistem de strângere ce evită vibrațiile bateriei în timpul parcurgerii terenurilor accidentate. Blocare cu cheie, pentru a proteja bateria de un posibil furt. De exemplu, în timpul staționărilor.
Ecran simplu și ergonomic
Un ecran de control LCD plasat lângă maneta din partea stângă. Fiind plasat în partea stângă, alături de mâner, nu este nevoie să luați mâna de pe ghidon pentru a alege între cele 4 tipuri de asistență: dezactivat, economic, standard și boost.Pe ecran sunt afișate toate informațiile de care aveți nevoie: Cronometru, Viteză, Distanța parcursă, Nivelul bateriei %, Autonomie rămasă, exprimată în km, Mod de asistență, Resetare.
Avantaj: port usb 0,5 A pentru încărcarea telefonului mobil.

Biciclete electrice
Bicicletă electrică MTB E-ST 500 27,5″ Albastru Damă

Bicicletă electrică polivalentă Riverside 500 E Verde

Produs conceput pentru ciclism (practicare consecventă), pe drumuri asfaltate și neasfaltate. Deplasări ușoare! Grație asistenței electrice, parcurgeți până la 90 km.

Avantaje Bicicletă electrică polivalentă Riverside 500 E Verde

Autonomie – Mod 1: până la 90 km, mod 2: până la 80 km și mod 3 până la 50 km.
Pedalare fluidă – Pedalați natural, grație senzorului integrat (monobloc pedalier).
Confortul în timpul pilotajului – Furcă cu suspensie, reglabilă Cauciucuri anti-pană.
Forţă de frânare – Frâne pe discuri hidraulice, pentru o frânare eficientă.
Utilizare ușoară – Manetă schimbător cu 8 viteze.
Citire – Ecran lat, accesibil, pe ghidon. Rămâneți cu ochii pe ecran.

Baterie
Baterie Lithium-ion 36v 11,6 Ah (418Wh) cu sistem de strângere ce permite evitarea vibrațiilor bateriei în timpul deplasării. Se vinde cu 2 chei de securizare.
Greutate: 2,82 kg.
Vă recomandăm să încărcați bateria după fiecare utilizare.
Ecran de control
Ecran LCD, retro-luminat, pentru o mai bună vizibilitate pe timp de zi și noapte. Afișare: viteză, oră, distanță parcursă și globală, autonomie rămasă și mod.Spațiu USB pentru încărcarea telefonului mobil.

Biciclete electrice
Bicicletă electrică polivalentă Riverside 500 E Verde

Senzor de asistență: Un principiu simplu: asistența este provocată de apăsarea pe pedale. Dumneavoastră alegeți viteza! Bicicleta este echipată cu un senzor de asistență, integrat în monoblocul pedalier.
Cadru ușor și confortabil. Cadru din aluminiu 6061, cu o geometrie joasă, pentru a facilita urcarea pe bicicletă. Cadrul asigură confort optim și polivalență.
Este prevăzut cu inserții pentru suportul pentru bidon și pentru portbagaj.

Biciclete electrice
Bicicletă electrică polivalentă Riverside 500 E Verde

Bicicletă electrică MTB E-ST 27,5” Alb Damă

Produs conceput pentru trasee MTB la munte.

Experimentați primele trasee MTB!Asistența inteligentă asociată senzorului de cadență și display-ului vă ajută să vă găsiți ritmul.

Avantaje Bicicletă electrică MTB E-ST 27,5” Alb Damă

Putere – Vă puteți aventura pe orice pantă, datorită puterii de 42 Nm la 250W.
Autonomie – Autonomie de 2h15 în medie (putere de 380 Wh).
Pedalare fluidă – Asistență inteligentă și senzor de cadență.
Adaptare la conformație – Confort: șa, furcă reglabilă, postură ridicată, frâne apropiate.
Controlul traiectoriei – Cauciucuri de 2.2″, ghidon lat de 620 mm și furcă hidraulică pe arc 100 mm.

Ecran simplu și ergonomic
Ecran LCD discret. Fiind plasat în partea stângă, alături de manetă, nu este nevoie să luați mâna de pe ghidon pentru a alege între cele 3 tipuri de asistență:(dezactivat) economic, standard și boost.Pe ecran sunt afișate toate informațiile de care aveți nevoie: Cronometru, Viteză (instantanee, medie, maximă), Distanța parcursă/totală, Nivelul bateriei, Autonomie rămasă, exprimată în km, Mod de asistență, Resetare

Mod pieton foarte practic! Când doriți să coborâți de pe bicicletă, puteți activa modul pieton, care va determina o asistență electrică minimă, pentru a compensa greutatea bicicletei. Acesta vă permite să împingeți ușor bicicleta, fără a fi prea grea.Alt avantaj: puteți merge pe lângă ea!

Biciclete electrice
Bicicletă electrică MTB E-ST 27,5” Alb Damă

MTB-ul electric este un sport?
Pentru a avansa, trebuie să pedalați! Asistența electrică completează pedalarea, pentru a vă ajuta să depășiți obstacolele.
Vă bucurați mai mult timp de plimbările cu MTB-ul!Motorul opreşte asistenţa electrică când încetaţi să mai pedalaţi.
Modul pieton compensează greutatea MTB-ului, când doriţi să vă deplasați pe lângă bicicletă.

MTB electric, special conceput pentru femei
Șaua „women confort sport ” a bicicletei E-ST 100 este ergonomică: evită frecarea.
Pipă de 60mm, mai scurtă, adaptată conformației feminine. Acest lucru vă împiedică să aveți o poziție prea aplecată și să vă doară spatele/ceafa. Poziția poate fi înălțată, grație unui adaptor sub pipă.
Furca este reglabilă în funcție de greutate.
Ghidonul este mai îngust: 620mm.

Biciclete electrice
Bicicletă electrică MTB E-ST 27,5” Alb Damă

Si dacă nu vreau să pedalez?

În timp ce bicicletele electrice fac furori acum, există încă unii dintre noi care preferă alte lucruri. Cum ar fi un scuter electric. Dacă ești motociclist și vrei ceva mai ușor și mai eficient din punct de vedere energetic, o trotinetă electrică poate fi perfectă pentru tine.

Consultați magazinul Nab.ro pentru a vă inspira. Astfel puteți să decideți ce trotinetă funcționează cel mai bine pentru dumneavoastră.

A fost de ajutor articolul?
DaNu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *