România – Ungaria, 11 octombrie 2014, ora 19:00

Naționala României întâlneşte Ungaria, pe 11 octombrie, de la ora 19:00, pe Arena Națională, în etapa a 2-a a preliminariilor pentru EURO 2016.

Victor Piţurcă a convocat la echipa naţională, în vederea „dublei” cu Ungaria (11 octombrie) şi cu Finlanda (14 octombrie), 8 jucători de la Steaua şi doar 2 de la alte formaţii din Liga 1:  Silviu Lung Jr. şi Gabriel Enache, ambii de la Astra.

Victor Piţurca a decis echipa de start pentru meci. Conform Digi Sport, Piţurcă îl va folosi pe Chiricheş în locul accidentatului Tamaş,  în timp ce locul suspendatului Marica va fi luat de Stancu, ajutat din spate de Sânmărtean. Formaţia iniţială este următoarea:  Tătăruşanu – Chiricheş, Grigore, Goian, Raţ – Hoban, Pintilii – Torje, Sânmărtean, Chipciu – Stancu.

UEFA a anunțat brigada de arbitri care va conduce meciul: La centru se va afla William Collum, 35 de ani, arbitru cu ecuson FIFA din 2006, promovat în categoria UEFA Elite din iulie 2012. El va fi ajutat de asistenții William Conquer și Graham Chambers, de al patrulea oficial Francis Connor și de arbitrii adiționali John Beaton și Brian Colvin.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat,  într-o conferinţă de presă, că s-au vândut peste 30.000 de bilete.

Meciul România-Ungaria  din preliminariile EURO 2016 va avea loc sâmbătă, 11 octombrie 2014, de la ora 19.00 şi va fi transmis live la TV de către TVR 1.

Următorul meci este programat pentru 14 octombrie, când naționala va înfrunta Finlanda, în deplasare, de la ora 21:45.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *