Romania – Ungaria: Restrictii de circulatie in Bucuresti

Suporterii maghiari au intrat deja in tara pentru meciul dintre Romania-Ungaria care va avea loc in aceasta seara pe stadionul National Arena. Pentru ca sunt asteptate aproximativ 50.000 de persoane, ordinea va fi asigurata de 1.000 de jandarmi, iar traficul va fi restrictionat incepand cu ora 15:00.

Traficul din jurul stadionului va fi restrictionat

inca de la ora 15 traficul va fi coordonat de politisti  pana cand spectatorii vor elibera bulevardele din jurul stadionului. Principalele strazi pe care soferii vor trebui sa le ocoleasca sunt: Maior Coravu, intre Sos. Mihai Bravu si intrarea in Stadionul National Arena, Vatra Luminoasa, intre Sos. Mihai Bravu si str. Pierre de Coubertin, iar pe strada Pierre de Coubertin, intre Sos. Iancului si Rondul de la intrarea in stadion.

Cei care doresc sa intre cu masinile in incinta stadionului, o pot face prin intrarile dinspre bd. Basarabia si str. Maior Coravu. Bucurestenii care se vad nevoiti sa traverseze zona stadionului au de ales intre rutele ocolitoare: Sos. Mihai Bravu – Sos. Iancului si Sos. Pantelimon sau Bld. Unirii – Bld. Basarabia – Bdul Chisinau si Sos.Pantelimon.

Exceptie de la restrictiile rutiere fac autovehiculele destinate situatiilor de urgenta, precum si transportul RATB.

Tricolorii antrenati de Piturca vor intra pe teren vineri, de la ora 21.00. Meciul Romania-Ungaria este cea de-a saptea confruntare pe care tricolorii o vor avea in preliminariile Cupei Mondiale din Brazilia- 2014.

via aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *