Gazonul de pe National Arena va fi schimbat pana la Romania – Ungaria

Gazonul de pe National Arena va fi schimbat in vederea „dublei“ pe care selectionata lui Victor Piturca o va sustine in cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial 2014, cu Ungaria (6 septembrie) si Turcia (9 septembrie).

Gazonul de pe Arena Nationala va fi schimbat, avand drept termen limita de incheiere a lucrarilor luna septembrie, cand „tricolorii“ vor disputa urmatoarele meciuri oficiale. Pana atunci mai este de jucat doar un meci, Steaua – Legia Varsovia, din playoff-ul grupelor Champions League. Partida este programata pe 21 august, incepand cu ora 21.45 si va fi ultima inainte de inceperea lucrarilor. Pana acum, gazonul de pe National Arena a fost schimbat de cinci ori in decursul a trei ani si au existat constant plangeri si conflicte pe tema starii proaste in care se gaseste constant terenul de joc.

Via: aici

3 comentarii

  1. Era si timpul. Poate cu aceasta ocazie va ocupati si cu inlocuirea scaunelor rupte din peluza II Sud, respectiv eliminarea urmelor de sange ramase pe treptele si scaunele din aceeasi zona.

  2. La meciul cu Ungaria va fi deschisa parcarea supraterana pentru suporterii care vin cu masina? Sau este rezervata doar pentru cei cu permise?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *