Parcare si acces concert Depeche Mode

Pentru a ajunge la concertul Depeche Mode de anul acesta de pe National Arena din data de 15 mai, se recomanda utilizarea liniilor de transport in comun RATB si Metrorex.

Accesul din centrul orasului se face fie cu metroul (se coboara la statia Piata Muncii) fie cu autobuzul 104 (Piata Unirii) sau troleibuzul 90 (Piata Universitatii). Pentru cei care vin direct de la gara, cel mai rapid mod de transport ramane metroul.

Fanii Depeche Mode pot veni la stadion si cu automobilul personal. In acest scop, organizatorii pun la dispozitie o parcare supraetajata ce are o capacitate de 1250 de locuri. Accesul in parcare se face incepand cu ora 17.00 din Bulevardul Basarabia contra unei taxe fixe de 15 lei, fiind necesar ca fiecare persoana din masina sa aiba biletul deja achizitionat.

Accesul auto se va face prin Bulevardul Basarabia, insa la plecare, pentru evitarea aglomeratiei ca urmare a fluxului foarte mare de spectatori, conducatorii auto vor fi indrumati catre un alt traseu, respectiv ruta Strada Serbanica Vasile – Strada Cernauti, cu iesire in Bulevardul Chisinau.

Accesul publicului se va face de la ora 17:00, iar programul va incepe in jurul orei 19:45 cu show-ul trupei FOX, urmat de Depeche Mode.

Comparativ cu anul 2006 organizatorii au promis ca de aceasta data bauturile servite vor fi reci.

Pentru a se evita aglomerarea celor trei porti de acces la concert, organizatorii recomanda utilizarea portii corespunzatoare categoriei de bilet, dupa cum urmeaza:

  • posesorii de bilete in zonele Gazon B, Tribuna 1 Vest si Tribuna Oficiala vor avea acces in locatie pe la intrarea din Str. Maior Coravu.
  • posesorii de bilete in zona Gazon A vor avea acces in locatie pe la intrarea din Str. Pierre de Coubertin.
  • posesorii de bilete in zona Tribuna 2 Est si Peluza Sud vor avea acces in locatie pe la intrarea din Bd. Basarabia.

Harta Acces Depeche Mode

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

Organizatorii atentioneaza publicul asupra faptului ca in cadrul show-ului se vor utiliza jocuri de lumini de mare intensitate.

Biletul achizitionat pentru acest concert permite accesul o singura data in stadion, pana la finalul programului. Cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre, vor fi nevoiti sa cumpere un bilet nou. Organizatorii nu incurajeaza prezenta copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, insa daca parintii aleg sa vina alaturi de cei mici la eveniment, acestia vor avea acces in zona de concert doar in baza unui bilet valid.

Ultimele bilete se mai gasesc in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului. Luni si marti, bilete vor fi disponibile si la casa de bilete a Arenei Nationale, din Bulevardul Basarabia 37-39, intre orele 10.00-18.00, urmand ca miercuri, aceasta sa fie deschisa in intervalul 10.00 – 15.00. In ziua evenimentului vor functiona si casele de bilete din Bulevardul Pierre de Coubertin si Strada Maior Coravu, intre orele 10.00 si 21.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *