Dinamo – Steaua, derby-ul Romaniei la fotbal se va juca pe 10 mai, pe National Arena

Derby-ul Dinamo – Steaua, din etapa 31, se va juca pe National Arena, dupa ce sefii celor doua cluburi au ajuns astazi la o intelegere ca partida sa se dispute vineri, pe 10 mai.

Concertul Depeche Mode programat pentru 15 mai pe Arena Nationala punea in pericol disputarea partidei in aceeasi locatie din cauza faptului ca operatiunile pentru montarea scenei ar fi trebuit sa inceapa in week-end-ul 11-12 mai.

Cum etapa 30 a Ligii 1 este una „intermediara”, programata intre 7 si 10 mai, oficialii lui Dinamo s-au temut ca Steaua va refuza ca derby-ul sa se dispute vineri, in conditiile in care liderul are deplasare la Bistrita in cel mai bun caz cu trei zile inainte.

Sefii celor doua formatii s-au inteles insa astazi si „Derby de Romania” se va juca pe 10 mai, pe National Arena.

Daca cele doua cluburi nu ar fi ajuns la un acord, partida urma sa se joace in Stefan cel Mare, cel mai probabil pe 12 mai.

Vestea va fi cu siguranta primita cu bratele deschise de ultrasii dinamovisti, care in ultimii ani au transformat data de 10 mai intr-o adevarata zi de sarbatoare. Pe 10 mai 1997 galeria „cainilor” incendia peluza Sud din Ghencea si de atunci, iar scandarea „Noi am ars peluza in Ghencea” a devenit unul din refrenele preferate ale fanilor din Stefan cel Mare.

via aici | foto:  evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *