Steaua-Chelsea: Barurile din Centrul Vechi, pregatite sa-i intampine pe fanii Chelsea

Ziua meciului Steaua-Chelsea. Barurile din Centrul Vechi, pregatite sa-i intampine pe fanii Chelsea

Zi mare pentru suporterii stelisti. Meciul Steaua-Chelsea este asteptat de microbisti, dar si de patronii barurilor din Centrul Vechi al Capitalei. Putini fani ai clubului londonez au fost la distractie in noaptea de miercuri spre joi in Centrul Istoric.

Au ajuns suporterii echipei Chelsea

Restaurantele si barurile din Centrul Vechi ii astepta pe fanii lui Chelsea cu bratele deschise. Le-au pregatit muzica si multa bere. Putini suporteri ai echipei londoneze si-au facut aparitia in noaptea de miercuri spre joi pe strazile din Centrul Istoric. Fanii lui Chelsea sunt optimisti.

Inainte de a pleca la Bucuresti, fanii englezi au fost avertizati de ministerul lor de Externe sa aiba grija de bani si de bunuri, in special in preajma magazinelor, a hotelurilor, in mijloacele de transport in comun sau pe aeroporturi, unde localnicii practica tot felul de trucuri ca sa-i jefuiasca pe straini.

De asemenea, englezii sunt avertizati sa fie atenti la politisti, care ar putea fi tot hoti costumati.

Guvernul britanic ii atentioneaza pe suporteri ca urinatul in public este interzis in Bucuresti, la fel cantatul sau strigatul pe strazi, dupa ora 22:00 si ca apa de la robinet in Romania nu este potabila.

Joi, sunt asteptati la Bucuresti aproximativ 700 de suporteri englezi. 370 de politisti vor fi mobilizati in jurul National Arena, iar centrul Capitalei va fi intesat de forte de ordine.

via aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *