Steaua – Chelsea: Ghid al orasului Bucuresti pentru englezi

Pentru ca suporterii englezi sa nu se piarda prea tare prin Bucuresti, Niels Schnecker si fiul sau au inregistrat un ghid sub forma unui scurt metraj in limba engleza.

Filmarea prezinta si cateva obiective importante din Bucuresti, precum Palatul Parlamentului (cea mai mare cladire din Europa) si Parcul Herastrau (cel mai mare parc intraurban din Europa).

Dupa cum stim cu totii, umorul englezesc este unul sec iar domnul Schnecker nu a facut decat sa se adapteze confundand repetat echipa Chelsea cu Liverpool sau  Manchester United.

De asemenea preturile foarte mici comparativ cu salariile englezilor au fost trecute ca facand parte din “ospitalitatea” noastra. Berea, transportul si mancarea fiind mult mult mai ieftine in Bucuresti fata de Londra.

Englezii nu se vor afla pentru prima data in Bucuresti, deja se stie pasiunea lor pentru berea Romaneasca care este “ieftina si buna”.

Si ca sa il citez pe Niels Schnecker “ii asteptam pe englezii tristi de dupa meci in centrul istoric pentru a-i inveseli”.

Doriti o oferta buna la un hotel in Bucuresti?

Vizitati pagina cu hoteluri langa National Arena.

Steaua – Chelsea se joaca joi, de la ora 20.00, IN DIRECT la Digi Sport 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *