Miting USL pe National Arena. RATB modifica traseele cu ocazia adunarii

RATB a anuntat ieri ca va modifica temporar traseele a cinci linii de transport public, in conditiile restrictionarii traficului pe bulevardele Pierre de Coubertin si Basarabia si pe strazile Vatra Luminoasa si Maior Coravu.

Astflel, in cursul zilei de astazi, incepand cu ora 11, liniile 86, 90 si 104 vor functiona pe trasee diferite de cele normale, iar dupa ora 17, vor fi modificate si traseele liniilor 40 si 56.

Troleibuzul 86 va functiona pe traseul de baza intre terminalul Dridu si intersectia Bd. Pache Protopopescu/Str. Matei Voievod/Str. Popa Nan, apoi pe un traseu modificat pe Str. Popa Nan, Str. Delea Veche, Str. Delea Noua, Str. Dristorului, Str. Baba Novac, Str. Constantin Brancusi, Str. Lucretiu Patrascanu, pana la terminalul Bd. Basarabia, comun cu troleibuzele 70 si 79.

Troleibuzul 90 va functiona pe traseul de baza intre terminalul Valea Argesului si intersectia Bd. Pache Protopopescu/Bd. Ferdinand, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Ferdinand, Bd. Garii Obor, pana la terminalul Baicului, comun cu troleibuzele 69 si 85.

Autobuzul 104 va functiona pe traseul de baza intre terminalul Cora Pantelimon si intersectia sos. Pantelimon/Bd. Pierre de Coubertin/sos. Iancului, apoi pe un traseu modificat pe sos. Iancului, sos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, urmand apoi traseul actual.

Tramvaiele 40 si 56 vor functiona pe traseele de baza intre terminalul Piata Sf. Vineri si intersectia Cal. Calarasilor/Str. Traian, apoi pe un traseu modificat pe Str. Traian, Bd. Pache Protopopescu, sos. Iancului, sos. Pantelimon, Bd. Chisinau, Bd. Basarabia, urmand apoi traseele actuale.

via aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *