Rapid-Herenveen fara spectatori?

Alb-visiniii se afla in fata unei misiuni aproape imposibile! Dupa 0-4 in Olanda, rapidistii mai au doar sanse teoretice sa se califice mai departe dupa Rapid-Herenveen.

Pe linga numeroasele absente din lot, giulestenii se mai confrunta cu inca o mare problema: lipsa fanilor in tribune! Dupa tragerea la sorti, George Copos a sperat ca intilnirea cu Heerenveen va fi o reteta financiara buna si a decis sa mute partida de la Bucuresti pe National Arena, desi intilnirea ar fi putut sa fie programata si pe Giulesti. Rezultatul dezastruos din partida tur i-a dat insa planurile peste cap lui Copos! Finantatorul din Grant are sanse mici de a-si recupera cei 25.000 de euro pe care i-a cheltuit ca sa inchirieze inelul inferior al Arenei Nationale.

Pina aseara, se vindusera mai putin de 500 de tichete, din care numai 50 la casele de bilete de la stadionul Giulesti. Astfel, sint sanse mari sa pice recordul negativ de asistenta inregistrat pe Arena Nationala, record ce le apartine tot alb-visiniilor.

La meciul Rapid – Hapoel (1-3), care s-a disputat pe 1 decembrie 2012, au fost prezenti doar 4.373 de spectatori!

Biletele se mai pot procura si azi pina la ora de start a meciului, la National Arena, si pina la ora 20:00 in Giulesti.

Preturile biletelor:

  • 20 lei – peluze
  • 25 lei – tribuna a II-a
  • 70 lei – tribuna 1 VIP sectoarele 132, 134, 138, 140
  • 100 lei – tribuna 1 VIP sectorul 136

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *