Intalneste-te cu Messi, inainte de Dinamo-Barcelona!

Se stie! FC Barcelona are multi fani si in Romania. Faptul ca meciul amical Dinamo-Barcelona se va disputa pe 11 august la Bucuresti este o dovada in plus.

Fanii catalanilor au sansa de a se intalni cu jucatorii, inclusiv cu Lionel Messi in cursul zilei de sambata. Delegatia Barceloneiva ajunge in Bucuresti, vineri 10 august in jurul orei 20:45, cand vor ateriza pe „Aeroportul Otopeni”. De la aeroport vor fi condusi la Hotel Radisson Blu, unde se vor caza.

Sambata 11 august, in ziua meciului, vor iesi la o plimbare prin capitala, organizatorii evenimentului intentionand sa ii duca pe Mesii, Iniesta, Xavi si colegii lor sa viziteze cel mai important obiectiv turistic din Bucuresti, Casa Poporului (Palatul Parlamentului). Vizita va avea loc in intervalul orar 13:00-16:30, singurul liber din programul spaniolilor care vor pleca spre tara natala tot sambata, dupa meci.

Dinamo-Barcelona se va disputa simbata, de la 20:15, si va putea fi urmarit si la TV, in direct, la Digi Sport si Realitatea TV.

Esti din provincie? Ai bilet la Dinamo-Barcelona? Ai nevoie de cazare? Cauta aici!

via aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *