Hotel Caro Bucuresti 4*

Unul dintre aspectele care incanta si dau o nota de pitoresc Hotelului Caro Bucuresti este faptul ca s-a reusit pastrarea cladirilor din caramida rosie care dateaza din perioada interbelica. Constructia este in stil german, iar austeritatea este imblanzita de culoare si de amintiri cu iz de whisky, cladirea fiind initial fabrica de alcool.

Odata cu trecerea productiei de alcool in monopolul de stat, cladirea a fost preluata si mai tarziu transformata in fabrica de glucoza. In 1990 incep amenajarile, reparatiile si modernizarea spatiilor pentru a putea oferi un hotel cu toate facilitatile necesare, pastrand insa amintirea de dulce-alcoolizat si rosu cald.

Hotel Caro Bucuresti – Adresa & harta

Bulevardul Barbu Vacarescu 164A, Sector 2, Bucuresti

Locatie superba la 4-5 km de centrul Bucurestiului, la circa 14 km de aeroportul Otopeni. Hotel Caro Bucuresti este recunoscut printre oamenii de afaceri romani si straini.

[google-map-v3 width=”650″ height=”400″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”44.4745797, 26.107893{}hotel_0star.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Cum ajungi cu mijloace de transport la Hotel Caro Bucuresti

  • Mergeti pe jos (4 min) pana la statia de autobuz/tramvai Barbu Vacarescu / Muzeul Aviatiei / Soseaua Fabrica de Glucoza
  • Luati tramvaiul: 5 (asteptati 13 min) pana la statia Soseaua Stefan cel Mare / Stadion Dinamo (5 statii)
  • Mergeti pe jos (1 min) pana la statia de metrou Stefan cel Mare
  • Luati metroul: M1 (asteptati 4 min) pana la statia Muncii (3 statii)

Hotel Caro Bucuresti – Cazare

[aio_button align=”center” animation=”bounce” color=”orange” size=”medium” icon=”briefcase” text=”Rezerva” target=”_blank” url=”http://www.htl.ro/2/?idhotel=12&idaf=1329138″]

Numar spatii de cazare: 188.

Tipuri de camere Nume camere Numar camere Total
4* King Business 4 star 74 104
Twin Business 4 star 21
Executive 4 star 9
3* King Standard 3 star 32 60
Twin Standard 3 star 19
Superior Room 3 star 8
Suit 1
2* King Clasic 2 star 18 24
Twin Clasic 2 star 6
188

[nggallery id=19]

Dotari camere: televiziune prin cablu, mini bar, uscator de par in baie, cafetiera, telefon digital, incalzire centrala, sistem electronic de inchidere, presa pentru pantaloni, port access internet.

Hotel Caro Bucuresti – Restaurante

Restaurantul Clasic primeste oaspetii sai cu produse traditionale facute in casa si retete „ca la mama acasa”. Meniu ala carte.

Restaurantul Belvedere este restaurantul in care se serveste micul dejun la Hotel Caro Bucuresti.

Program mic dejun:

  • Luni -Vineri: 07:00- 10:30.
  • Weekend: 07:00 – 11:00.

[nggallery id=20]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *